14 Mayıs 2018 Pazartesi

Doğal Yaşam Festivali



Happy Nest'in düzenlediği Doğal Yaşam Festivali 12-13 mayıs tarihinde Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul kampüsünde gerçekleşti. Bu yıl ikincisi düzenlenen  festivalde Türkiye'nin dört bir yanından doğal ve organik yaşama gönül vermiş üreticiler ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu. Festivalde doğal yaşam ürünlerinin yanı sıra konser, seminer, çocuk ve yetişkin atölyeleri, özel performanslar ve çeşitli etkinlikler yer aldı.

Doğal Yaşam Festivali'nin bu yıl ki konukları arasında; Ali Koç (Eğitimpedia Kurucusu), Dr. Asuman Kaplan Algın ( Gaps Uzmanı), Dyt. Gülden Kılınç Doğan (Annem Denetimde), Özlem Ceylan (Alerjik Anne), Erkan Şamcı ( Ekolojik Yaşam Uzmanı), Burak Göral ( Film Eleştirmeni ve Senaryo Yazarı), Uzm. Psk. Zeynep Selvili Çarmıklı, Erdem Öner (Gıda Mühendisi), Ferah Şıvga (Alternatif Tıp Terapisti) ve daha pek çok isim bilgi ve deneyimlerini festival konukları ile paylaştılar.

Yetişkinler için düzenlenen ücretsiz etkinliklerde, Nüket Tuzcuoğlu (atolyenott) olarak Düş Kapanı Atölyesi ile festival ziyaretçilerine düş kapanı yapımını gösterdim. Katılımcılar ilk olarak düş kapanının orta kısmındaki motifi tığ ile ördüler, daha sonra motifi halkaya monte ettile ve son dokunuş olarak da dantel ve kurdelelerle süsleyerek düş kapanlarını tamamladılar. Yeni bir şey öğrenmenin mutluluğu ile yaklaşık bir buçuk saatin sonunda kendi yaptıkları düş kapanı ile atölyeden mutlu bir şekilde ayrıldılar.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis