25 Şubat 2013 Pazartesi

Çocukla günler evde böyle geçer ...


İnstagram'dan takip edenler için fotoğraflar eski, geçen haftalarda yayınlamıştım. Derin'in odasının bir duvarının duvarının yarısını craft kağıdıyla kaplamıştım, boyama yapmayı çok sevdiği için çok işe yaradı.
Kuruboya, pastel, parmak boyası eline geçenle boyayıp duruyor.
Çocuk odalarının her zaman çocuklara uygun şekilde hazırlanması gerektiğini düşünürüm. Annelerin zevkine göre döşenmiş odaları yararsız bulurum ve çocukların hayal gücünü de sınırladığını düşünürüm. Duvarlarınızın karalanmasından hoşlanmıyorsanız siz de bir duvarı kaplayın göreceksiniz nasıl eğleniyorlar.
 Meraklı minik dergisini düzenli olarak alıyoruz. Yenisi gelene kadar bir ay elinden düşmüyor. Derginin içinden çıkan eşleştirme kartlarını da, kalıcı olsun, yıpranmasın diye pvc kaplattım. Bazen dışarı çıkarken yanımıza da alıyoruz, bir müddet oyalanıyor :)
Okula gitmediği günler evde sürekli aktivite yapıyoruz. Fikirler çoğu zaman da Derin'den çıkıyor. Anne kardanadam yapalım, fare yapalım diye...
Mutfak da aktivite alanlarımızdan biri. Derin'e kalsa her gün yapacak ama bazı günler kek, kurabiye, poğaça yapıyoruz. Sonra da oturup bir güzel yiyiyoruz tabi :[

Bu aylar böyle geçiyor, bahar gelse de kendimizi dışarıya atsak. Kışın yapacak fazla bir şey bulamıyorum, sanata ve boğaza verdik kendimizi :)

Hepinize güzel bir hafta dilerim,

Nüket Tuzcuoğlu








6 yorum:

  1. Kekler çok leziz görünüyor ellerinize sağlık :) http://denizevin.blogspot.com/ Beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte budur. Çocukluk ve özgürlük. Dağıtma, kirletme , dökme, otur... komutları olmadan yaşamalı çocuklar. Zaten dört duvar arasına sıkıştırdık onları bir de komutlarla tel kafese kapatılmamalılar. Tebrikler Nüket. Kekler de ne kadar iştah açıcı görünüyorlar. Ellerinize sağlık.

      Sil
    2. Güzel yorumunuzla beni ne kadar mutlu ettiniz, aynı şekilde düşünüyoruz demek ki. Keşke imkan olsa da kızımı dört duvar arasında değil bahçe içinde bir evde doğayla başbaşa büyütebilsem. Çocuklarımıza herşey feda olsun, kir dediğin temizlersin çıkar, çocuğun o an yaşadığı mutluluk da yanına kar kalır. Sevgiler :))

      Sil
  2. Çok güzel yaa,tam da böyle bir fikire ihtiyacım vardı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim, şiddetle tavsiye ederim ;)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis