26 Mart 2012 Pazartesi

Toçev çocukları için..




Güzel bir haberle haftaya başlamak istedim.. Geçtiğimiz hafta TOÇEV için hazırladığım takılar şu anda Toçev'in internet sitesinde satışta.  Eğer sizde çocuklarımıza yardım etmek ister, çorba da benim de tuzum olsun derseniz sizi Toçev'in sayfasına alayım. Tık Tık..

Not: Elde edilecek gelirin tamamı çocuklarımıza gidecektir.

Herkese iyi haftalar..

TOÇEV Hakkında:                                                                                            

Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV) olarak okumak isteyen ama ailesinin maddi yetersizliği nedeniyle okuyamayan ya da çalışmak zorunda kalan çocuklarımıza tüm eğitim hayatları boyunca maddi ve manevi destek veriyoruz. 1994 yılında "Okumak her çocuğun hakkıdır" diyerek çıktığımız yolda kültürlü, bilgili, uyumlu, üretken ve toplumsal hayata kazandırılmış bireyler yetiştirmek için hiç durmadan çalışıyoruz. Manevi ailelerimizin sabit aylık bağışlarından, genel ve eğitim havuzumuza yapılan bağışlardan ve düzenlenen organizasyonlardan elde edilen gelirlerle ve iktisadi işletmemizin desteğiyle çocuklarımızın eğitim, giyim, gıda, sağlık ve sosyal ihtiyaçlarını karşılıyoruz.
Çocuklarımızın, ailelerinin, eğitim ortamlarının ve eğitimcilerin koşullarının iyileştirilmesi için, destekçilerimizden aldığımız güçle ve 16 yılda 11 ulusal projemizde 3 milyon çocuğa dokunmanın gururuyla yolumuza devam ediyoruz.TOÇEV ürünlerinden elde ettiğimiz gelirleri eğitim havuzumuza aktarıyoruz. Eğitim havuzuna yapılan bağışlarla çocuklarımızın yaş ve algı durumlarına göre, sosyal ve kültürel gelişimi için okul dışı zamanlarında katılabilecekleri atölye çalışmaları (meslek ve okul tanıtımları, psikodrama, alanında başarılı isimlerle eğitim amaçlı organizasyonlar), ilgi alanlarına uygun etkinlikler (sinema, tiyatro, spor ve oyun faaliyetleri, tarihi mekanlara geziler, sergiler) düzenliyoruz.
Verdiğiniz destek için çocuklarımız adına teşekkür ederiz.

2 yorum:

  1. Gerçekten güzel bir haber.
    Kitap alarak destek verdim ben de ve evet okumak her çocuğun hakkı. Tebrikler, başarılar...

    YanıtlaSil
  2. Sevdiye: çok teşekkür ederim, sevgiler .)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis