2 Haziran 2011 Perşembe

Evim'den..

Bu akşam yemek sonrası, balkonda yaptığımız kahve keyfi ve okumamı bekleyen gıcır gıcır dergim :)) Sizi bilmem ama dergilerimi benden önce biri açıp okursa gıcık olurum. İlk defa ben açmalıyım, sizde de varmı böyle şeyler?
Cindrella under the umbrella'nın blogunda yaptığı çekilişte, Angels Never Die'dan bir kıyafet kazanmıştım. Dün geldi. Çok şık bir bulüz. Özellikle elişçiliği ve detaylarına bayıldım. Sevgili Gamze'ye ve Angels Never Die'a çok çok teşekkürler. Yeni cicimi ilk fırsatta giyip sizinle de paylaşırım.
Evimizin tadilat ve boya işleride sonunda bitti. Bütün ev komple boyandı. Salonun bir bölümü ve banyo'yu kağıt kaplattık. Kağıtları almamız ise tam bir maceraydı. Saatlerce İMÇ'de dükkan dükkan dolaşıp, onlarca katoloğ içinden bir türlü seçemedik. Aslında daha önceden kağıt kullanmadığımız için hangi desen duvarda nasıl durur bir türlü hayal edemedik. Satanların zevkine bakarsanız en büyük desenler, en renklileri hatta simlileri seçersen duvarda çok güzel patlarmış vs. vs. Gösterdikleri kağıtları gördükçe acaba hatamı yapıyoruz, badana mı kalsa diye de düşünmedik değil. Neyse günün sonunda sade ve istediğimiz gibi birşeyler seçebildik. Kağıtlar ithal ve vinil malzemeden. Banyoda kağıt kullanışlı olurmu diye düşünüyorduk ama dediklerine göre su döküp fırçayla yıkasan bile birşey olmazmış. Öyle de yıkamayacağıma göre, sorun yaşamam herhalde.
Şimdi sırada koltukların kumaşlarının değişmesi var. Onun içinde İMÇ'ye gideceğiz ve kimbilir kaç saat gezeceğiz :(
Banyo'nun daha önce alt kısım seramik, üstü boyaydı. Duvarkağıdı çok yakıştı, biz çok beğendik.


Salonumuzun eski hali, mevcut kapıyı iptal ettik böylece salonda bir duvar kazanmış olduk. Salonun eski kapısının yanından kapı açtık. Yemek odasının bulunduğu bölümde karşılıklı iki duvarımız bordo boyalıydı, beyaz duvar kağıdı kaplattık, çok ferah oldu.
+






Hepinizin Berat kandili kutlu olsun.
Sevgiler,

7 yorum:

  1. oo kolay gelsin valla büyük işe kalkışmışsın. Bizim de son günlerde konuştuğumuz konu banyo. Ne yapsak, ne etsek diye. Ben de yarıya kadar duvar kağıdı istiyorum. Bakalım biz ne zaman kalkışabileceğiz tadilat işine. Yeni haliyle güle güle oturun:)

    YanıtlaSil
  2. oldukça hoş görünüyor mutlulukla oturun

    YanıtlaSil
  3. lolipu; çok teşekkür ederim, istediğin sadece kağıt kaplatmaksa çok kolay bizim salon ve banyo 2 saatte bitti ,)
    fikir projeleri; güzel dileklerine teşekkürler..

    YanıtlaSil
  4. Bayağı işler var, yorucu ama keyifli işler:)
    Dergi ve gazete, benden önce kimse açmazsa çoook mutlu olurum :))

    YanıtlaSil
  5. banuca;evle uğraşmak gerçekten keyifli ama epey yorucu hele evde ufaklık varsa daha zor :))sendemi dergime dokunma diyenlerdensin ,)

    YanıtlaSil
  6. aynen bacım çittiri çittiri yıkamazsan bişi olmuyor
    çok beğendim ingiliz tarzı olmuş sefan olsun kem gözlere şiş mucx

    YanıtlaSil
  7. Duvar kağıdına bayıldım, güle güle oturun. Evde bişeyler yenilemek, değiştirmek çok keyifli.Kuşlu masa örtüsüne de bayıldım, farklı bir renginden bende bulup almıştım, dergi konusunda yalnız değilsin, bende hoşlanmam. İlk ben açmalıyım :)
    Bluzunu da iyi günlerde kullan, bu tarz çekilişlerde daha hiç kazanmışlığım yoktur, ne güzel şanslıısn demekki, şansım herdaim olsun, sevgiler...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis