29 Kasım 2012 Perşembe

Fotoğraflarla bu hafta

Aşağıdaki fotoğraflara bu haftanın kısa bir özeti diyebiliriz. Yılbaşı yaklaşırken minik bir geyik işledim. Çerçeve için ikea'ya gitmeyi bekliyorum ama dayanamadım kasnaktaki haliyle yayınladım. Bir aksilik çıkmazsa pazar günü ailece bir ikea gezisi planlıyoruz .)
Uzun zaman önce ponpon yapma aleti almıştım nihayet bu hafta onu da denedim. Derin'in odası için ponponlardan süs yaptım. Yapılışı çok pratik ve zevkli. Bir ara fotoğraflarla yapım aşamalarını yayınlayacağım.
Ağacımıza kırmızılı bir süs ördüm. Bugün ağacımızı da kurduk. Derin doğduğundan beri ( 3 yıl ) hiç süslememiştik, devirir diye. O kadar ıvır zıvırı görünce deli oldu. Çok mutluyum teşekkür ederim anneciğim dedi durdu .)) Yarına ağacın başına bir şey gelmezse fotoğraflayacağım.
Veeee...
Son olarak da dikişler. Uzun şifon bir etek diktim. Hardal sarısı bir bluz ve siyah bol paçalı bir de pantolon dikmekteyim .)
Bu kadar işi nasıl mı yaptım. Derin haftanın 3 yarım günü yuvaya gidiyor bende okul kapılarında bekliyordum ya artık alıştı beklemiyorum. )) Eve geliyorum tam üç saatim var. Neler neler yapılıyor o üç saatte bilemezsiniz. Gerçi biraz çabuk geçiyor ama olsun. Hiç yoktan iyidir. İlk defa kendime ayırabildiğim bu kadar uzun zamanım var. Daha bugunden onumuzde ki pazartesi neler yapacağımı planlıyorum. Bu arada yeni yeni meraklarım var. Bir tanesi instagram. Eğer kullanıyorsanız atolyenott olarak takibe alabilirsiniz. Diğerinden sonra bahsedeceğim çünkü o başlı başına bir post konusu.

Sevgiler herkese .))

Nüket








3 yorum:

  1. ben de istiyorum günde üç saat!!! dediğin gibi neler neler yapılır, aaah ah! bu arada maşallah sana diyorum ve tahtalara vuruyorum :D

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim, inşalah diyorum canım.Senin de neler neler diktiğini biliyoruz .))

    YanıtlaSil
  3. asılı ponponlar çok güzel..çok güzel fikir aslında.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis