5 Ağustos 2012 Pazar

Merhabaaaaa .)


Sizlere şöyle kocaman bir merhaba demek istedim .) Çok özlemişim blogumu, tatilden planlanandan önce döndük ama ben bir türlü yazamadım. Derinle herşeye yetişmek gerçekten çok zor..

Neden erken döndüğümüze gelecek olursak, gideceğimiz evi kendimiz görmeden tuttuğumuz için bazı eksiklikler ilk anda canımızı sıktı. Şartları biraz olsun düzeltmeye ve alışmaya başlamıştık ki, arabamız bozuldu!
Arabanın bozulması bizi bitirdi tabi çünkü markete bile gidecek olsan araba gerekiyordu. Biz de bu kadar tatil bize yetti haydi İstanbul'a dedik ve döndük. Kısacası 3 ay diye çıktığımız tatilden 1 ay kalıp döndük.
Orada post yapma imkanım olamadı çünkü Derin'in peşinde koşmaktan ben zaten tatil mi yaptım ne yaptım anlamadım. Hatta bir gece eşim dedi ki; ben tatili evde yapıyormuşum zaten, evimize dönsek de ayaklarımızı uzatıp dinlensek .)

Anlayacağınız şu an karı-koca olarak tatile ihtiyacımız var ama Derin'i bırakamayız. Bu aralar bana bir düşkün oldu, gözünün önünden ayrılsam anneeee diye ağlamaya başlıyor.

Minik kızım artık büyüyor. İki buçuk yaşında oldu. Dün yatağının parmaklıklarını çıkartıp İkea'dan  düşmesin diye kenara takılan koruyuculardan aldık. Adı artık her neyse bilmiyorum, aşağıda fotoğrafını koydum. Artık yatağına kendisi istediği gibi girip çıkabiliyor. Tek handikap'ı Derin her an her yerden çıkabilir stresi.
Belki Derin kadar çocuğu olanlara bir fikir olabilir diye yazıyorum. Ürünün adı: VIKARE. 90 cm uzunluğunda.

Bu arada neler yaptım tabi onlara gelecek olursak, iki adet yastık ördüm. Nako Pırlanta ip ile. Yastıkların arkası kumaştan.Şu anda da Ayvalıktan ipini ve örneğini çıkarttığım bir yelek örüyorum. Belki önümüzdeki günlerde bitirmeden paylaşırım.

Planlar, projeler çok fazla. Hepsini yapmaya çalışacağım. Şimdilik bende bu kadar.
Twitter'dan takip etmeyi unutmayın, gün içinde oraya çok daha fazla uğruyorum.

Çok güzel bir hafta geçirmeniz dileğimle,

Nüket
+




15 yorum:

  1. bu yastiklar harika olmus, ellerine saglik.

    sevgiler eli

    YanıtlaSil
  2. yastıklar şahane olmuş ellerinize sağlık.. takipteyim.. banada beklerim

    YanıtlaSil
  3. Renkleri koltuğa ne güzel uydurmuşsunuz:) Tatil işine üzüldüm ama insanın evi gibisi de yok haklısınız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim serpilcim .) evim evim güzel evim, kesinlikle.

      Sil
  4. hoşgeldin, bu örneği ben de çok severim, çok güzel olmuş yastıkların güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba,ellerinize sağlık.Çok şık olmuşlar.Sevgiler:)))http://sizdebuyrun.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. renklerin uyumu harika olmuş ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  7. Yastıklara bayııılldıımm. Ellerinize sağlık.
    Blogunuzuda çok beğendim hemen izle kısmını tıkladım bile artık izlemedeyim:))
    Sizide benimkine beklerim
    komirra.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. hoşgeldiniz, çok teşekkür ederim, geldim bilee, görüşmek üzere. sevgiler .)

    YanıtlaSil
  9. merhabalar, vikare parmaklik ararken blog'unuza denk geldim. ikea'nin stoklarinda kalmamis, yana yakina parmaklik ariyorum. gecen yilin yazisi oldugu icin yazdim size de, eger minik artik kullanmiyorsa satmayi dusunurmusunuz?

    YanıtlaSil
  10. merhaba, kızım ocakta 4 yaşında olacak fakat hala parmaklığı kullanıyoruz. bizim kız çok deli yatıyor hatta yatağını büyütmeyi düşünüyoruz o yüzden bir tane parmaklığa daha ihtiyacımız olacak. stoklarda olmayan ürünler bir süre sonra yeniden geliyor hele ki bu kadar tutulan ve ikeada yerine geçecek başka bir ürün olmadığına göre mutlaka getirmeliler diye düşünüyorum. eğer ben bulursam size de haber veririm. siz istanbuldamısınız?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis