30 Temmuz 2010 Cuma

Puzzle çanta ve Tunik






Motifler biteli nerdeyse bir ay oldu ama bir türlü ekleyememiştim sonunda o da oldu ve fotoğraflarını çektim. Çanta puzzle gibi eklemesi çok eğlenceli, toplam 26 motiften oluşuyor.
Biraz ufak oldu ama motifler çoğaltılarak büyütülebilir.
Tuniğe gelince...daha önce yaptığım elbisenin tuniğini yaptım, etek ucunada koton dantel diktim.Askı kullanmadım, straplez olsun istedim. Bence şık oldu, sizin düşüncelerinizi de merak ediyorum ??
Not: Fotoğraflar aceleye geldi, tunik pek iyi çıkmamış.

Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum..

20 Temmuz 2010 Salı

A matter of taste - Fulvio Bonavia

Fotoğraf sanatçısı Fulvio Bonavia'nın yiyeceklerle yaptığı muhteşem çalışmaları. Sanatçının diğer işlerini de mutlaka görmenizi tavsiye ederim. Zaten uzun zamandır fotoğrafçılık kurslarına katılmak istiyordum ama bir süreliğine rafa kaldırmıştım. Bonavia'nın çalışmalarını görünce yeniden heveslendim.
Kimbilir belki birgün bunun için fırsat bulabilirim :)






























14 Temmuz 2010 Çarşamba

Kuşlar...

İstanbul deyince aklıma martı gelir
Yarısı gümüş, yarısı köpük
Yarısı balık, yarışı kuş
İstanbul diyince aklıma bir masal gelir
Bir varmış, bir yokmuş.

Bedri Rahmi Eyüpoğlu



11 Temmuz 2010 Pazar

Bodrum, bodrum..




Bugün Bodrum tatilinden dönen kayınvalidemler Ortakent'den, cam ve seramik sanatçısı Engin Dalyancı'nın güzel mağazasından balık ve yelken desenli 2 tane havlu ve bir çift terlik hediye getirdiler.

Sanatçı Engin Dalyancı tekstile de el atmış, çok sevdiği balık figürleriyle yatak takımları, havlular ve mutfak tekstilleri üretiyor. Bodrum'a yolunuz düşerse, Ortakentteki ya da Bodrumun içindeki mağazasını dolaşmanızı tavsiye ederim.

9 Temmuz 2010 Cuma

Bu haftanın mozaiği


1- Bahçemizin gülleri ve bu seneki başucu kitabım, Bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler. Epsilon yayınları.
2-Bilgisayarım ve filtre kahvem.
3-Çanta projem. Motifler bitti, sırada ekleme, astarlama var.
4-Gelecek projem, bu kumaştan bluz dikmek olacak. Şu an model ve aksesuar araştırmasındayım. Gerçi resimdeki burda da bir model beğendim ama kararsızım.
Herkese iyi hafta sonları :)

5 Temmuz 2010 Pazartesi

Stella McCartney Summer 2010







Neredeyse bir haftadır post yazamadım. Kızım Derin 6 aylık olduğu için ek gıdalara başladık. İşim çoğaldı, neredeyse mutfaktan çıkamaz oldum. Şimdi eminim tecrübeli annelerin daha bunlar bişi değil, bunlar iyi günlerin, yürümeye başlasın o zaman gör, dediklerini duyar gibiyim. Bugünlerde herkesten bunları duyuyorum :) Bu arada çocuk düşünenleride korkutmamak lazım dimi :)
Bugün mutfakta yemek postlarıda mı yazsam acaba diye düşündüm :) ama o konuda sevgili Nunu'nun eline su dökemem dimi? Neyse fazla uzatmayayım, bu arada birazda evde oturmanın bunalmışlığıda üstüne eklenince sıkıntılı ve yoğun bir hafta geçirdim. Tabi diğer yandan post yazamasamda üretime devam, en azından Derin uyuduktan sonra :)
Sizleri şimdilik Stella McCartneyin çok beğendiğim kolleksiyonuyla başbaşa bırakıyorum..
Sevgiyle ve takipte kalın :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis